Logo | Unique By Martine Interieurdesign

Bedrijfsinterieur en Horeca concept

Van de eerste schets tot de volledige realisatie, of je nu kiest voor een complete transformatie, een enkele ruimte of duurzame oplossingen, bij Unique By Martine is alles mogelijk. Ben je klaar om buiten de gebaande paden te kleuren en je bedrijfsinterieur nieuw leven in te blazen met pit en stijl? Laten we een onvergetelijke interieurervaring creëren die perfect aansluit op jouw bedrijfsverhaal. Durf jij de uitdaging aan?
Pantry voor Huisartsenpraktijk Assen-West ontworpen door interieurontwerper Martine Plaat

Durf uniek te zijn in bedrijfsinterieur design

Bij Unique by Martine houd ik ervan om een gedurfd interieur te creëren dat jouw bedrijf onderscheidt van de rest. Mijn aanpak is gericht op tijdloos design dat naadloos aansluit bij de bedrijfscultuur en -behoeften. Durf jij de stap te zetten en te laten zien wie je echt bent in je bedrijfsinterieur?

Of je nu behoefte hebt aan een inspirerende werkomgeving, te maken hebt met beperkte kantoorruimte, verschillende smaken onder je medewerkers, of andere interieuruitdagingen: ik sta klaar om je te ondersteunen. Onze samenwerking begint met een persoonlijke intake, waarbij ik jouw bedrijf en visie beter wil begrijpen. Ik wil niet alleen weten hoe je kantoor eruit moet zien, maar ook hoe het moet aanvoelen. Wat zijn de kernwaarden en doelen van jouw bedrijf? Wat zijn de dagelijkse werkzaamheden, rituelen en ambities? Dit zijn cruciale elementen voor een uniek bedrijfsinterieur dat perfect past bij jouw bedrijf.

Autobedrijf interieur metamorfose van Unique by Martine

Vervolgens stel ik een op maat gemaakt interieuradvies op dat bestaat uit:

 

  • Moodboard: Ik creëer een visueel moodboard dat de gewenste sfeer en stijl van het interieur weergeeft.
  • Plattegrond: Ik maak een gedetailleerde plattegrond van de ruimte, hiermee krijg je een goed beeld van de indeling en verhoudingen.
  • Meubelplan: Hierin vind je meubels die perfect passen in de ruimte, de stijl en jouw behoeften.
  • Kleur- en materialenplan: Door zorgvuldige keuzes in kleur en materiaal creëer ik een omgeving waarin alle elementen naadloos samenvloeien en goed bij elkaar passen.
  • Accessoiresplan: Accessoires zijn vaak de finishing touch in het interieur. Ik maak een plan voor de selectie en plaatsing van accessoires om de ruimte aan te kleden.
  • Verlichtingsplan: Verlichting speelt een cruciale rol in het creëren van de gewenste sfeer. Ik ontwikkel een plan dat verschillende lichtbronnen integreert voor de gewenste ambiance.
  • 3D-visualisatie: Met behulp van geavanceerde 3D-visualisatie tools kan ik een levensecht beeld creëren van hoe jouw interieur eruit zal zien. Dit helpt om het ontwerp te begrijpen en eventuele aanpassingen te maken voordat de uitvoering begint.
  • Shopping list/ondersteuning in aanschaf en realisatie: Ik stel een gedetailleerde boodschappenlijst op voor alle benodigde items en bied ondersteuning bij de aanschaf van meubels en decoratie. Ook begeleid ik je tijdens de realisatiefase om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Samen transformeren we je zakelijke interieur

Mijn aanpak begint altijd met een persoonlijke intake, een cruciaal moment waarop we elkaar beter leren kennen. Ik wil jouw bedrijf, jouw visie en jouw unieke identiteit begrijpen door te luisteren naar jouw verhaal. Mijn doel is om van jouw zakelijke omgeving een inspirerende en representatieve plek te maken, waar medewerkers zich thuis voelen en waar klanten met enthousiasme ontvangen kunnen worden. Door samen te werken, creëren we een interieur dat jouw bedrijfsidentiteit weerspiegelt en de gewenste boodschap overbrengt.

Autobedrijf kantoor styling van Unique by Martine
Contact
Laten we samen de transformatie van je zakelijke omgeving in gang zetten. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.
Contact