Logo | Unique By Martine Interieurdesign

Over Unique by Martine - Interieurdesign

Jouw bedrijf is uniek, dus waarom zou je bedrijfsinterieur standaard moeten zijn? Ik ben Martine Plaat en ik ben er om jouw interieur van gewoon naar gewaagd te transformeren. Of je nu een horecagelegenheid, winkel, kantoor of jouw eigen huis wilt restylen, ik sta voor je klaar. Ik help je de stap te zetten naar een opvallende interieurstijl met lef, waarbij ik geloof in meer dan alleen mooie plaatjes. Wat jouw project ook is, mijn doel blijft hetzelfde: interieurs maken die jouw verhaal vertellen en een onuitwisbare indruk achterlaten.
Martine Plaat Interieuradvies en ontwerp Drenthe
Martine Plaat | Interieurdesigner Assen Drenthe

Over Martine

Ik ben afgestudeerd interieurstylist en interieurontwerper aan de Interieuracademie in Zwolle en het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur. Sindsdien heb ik me volledig toegelegd op interieuradvies en -ontwerp. Het bijstaan van mensen in hun zoektocht naar een prachtig en samenhangend interieur geeft me veel voldoening. Daarbij schroom ik niet om buiten de gebaande paden te treden, maar ik respecteer altijd de grenzen van mijn klanten.

Met een passie voor interieurdesign en een scherp oog voor detail, heb ik in de loop der jaren mijn stempel gedrukt op talloze unieke projecten. Gekarakteriseerd door toewijding, eerlijkheid, transparantie en puurheid, maak ik ieder project uniek door persoonlijke verbinding met de klant. Mijn stijlvolle ontwerpen met pit weerspiegelen het evenwicht tussen moderniteit en tijdloosheid, waardoor ze zowel praktisch als aantrekkelijk zijn. Deze kernwaarden vormen de essentie van mijn interieurontwerpen.

Unique Werken

Van de eerste schets tot de volledige realisatie, of je nu kiest voor een complete transformatie, een enkele ruimte of duurzame oplossingen, bij Unique By Martine is alles mogelijk. Ben je klaar om buiten de gebaande paden te kleuren en je bedrijfsinterieur nieuw leven in te blazen met pit en stijl? Laten we een onvergetelijke interieurervaring creëren die perfect aansluit op jouw bedrijfsverhaal. Durf jij de uitdaging aan?

Pantry voor Huisartsenpraktijk Assen-West ontworpen door interieurontwerper Martine Plaat
Unique by Marine | Interieurdesign in Drenthe

Unique Wonen

Is je huis toe aan een frisse en eigentijdse make-over? Ik ben gespecialiseerd in het restylen van huizen, zodat ze perfect passen bij je levensstijl en persoonlijkheid. Met oog voor detail en een passie voor interieurdesign, zorg ik ervoor dat jouw huis een unieke en stijlvolle uitstraling krijgt. Of het nu gaat om een enkele kamer of een complete transformatie, ik sta voor je klaar om jouw woonruimte nieuw leven in te blazen.

Laten we sparren over de mogelijkheden en jouw unieke visie tot leven brengen!

Martine Plaat Interieuradvies in Assen Drenthe
Muurdecoratie voor Huisartsenpraktijk Assen-West door interieurontwerper Martine Plaat
Contact opnemen

Klein contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.