Logo | Unique By Martine Interieurdesign

Een sfeervolle horeca inrichting voor de Assen Escape Rooms

Afgelopen jaar kwam Laura van Assen Escape Rooms met de vraag om het interieur van haar bedrijf, dat gevestigd is in een grote, maar ietwat ongezellige loods, een complete make-over te geven. Vooral een fijne sfeervolle horecagelegenheid was de wens. Mensen zijn een dagje uit en daar hoort gezellig wat eten en drinken na een spannende escaperoom natuurlijk bij. Wil jij ook een uniek ontwerp voor jouw horeca inrichting, neem dan contact op via telefoon, mail of het contact formulier hier onder.
welkomst balie
dagje uit Drenthe assen interieur ontwerp styling

“We hebben een heel mooie, grote loods, maar dat is tegelijkertijd ook het probleem. Hoe maak je dit functioneel en gezellig? Met die hulpvraag kwam ik terecht bij Martine. Ik kon mijn wensen neerleggen, maar ook onze knelpunten. Het was fijn dat ik kon aangeven wat ik graag wil, maar ook wat ik niet wil.

Met Laura’s wensen en uitdagingen ging ik aan de slag en creëerde een toffe bar, een gezellige zit en een plek voor groepen waar ook genoten kan worden van een buffet. Alles sfeervol aangekleed met stoere materialen, planten en sfeervolle verlichting. Doormiddel van 3d Visuals kon ik  een goed beeld geven van de mogelijkheden.

toffe bar horeca ontwerp

“Daarna is Martine aan de slag gegaan met tekeningen en niet snel daarna kregen we prachtig beeldmateriaal! Ik ben heel visueel ingesteld, maar kan heel moeilijk een voorstelling maken zonder plaatjes. Alles kwam met de beelden tot leven! En we kregen maattekeningen, waardoor we direct aan de slag konden!“

cafe bank plantenwand
horeca inrichting buffet restaurant

In het ontwerp kon ik een aantal toffe creatieve ideeën kwijt, zoals de nieuwe trap die een mooie eyecatcher is, een fotobooth op ouderwetse, maar toch moderne manier en een wall of fame voor de allerbeste escapers.

“We zijn ontzettend tevreden. Op het moment dat we in contact kwamen met Martine wilden we een nieuwe trap plaatsen, die de rest van de indeling zou bepalen. Vlak daarna kregen we de kans om bij ons op locatie een escape room te bouwen voor grote groepen, waardoor we de verbouwing voor de horeca hebben uitgesteld. Maar van dit uitstel komt zeker geen afstel! We hebben prachtige tekeningen die we langzaamaan steeds meer werkelijkheid zien worden!“

buffet inspiratie

Bij Unique by Martine zie ik potentieel in elke ruimte, wil jij ook het beste uit jouw ruimte halen neem dan contact met mij op.

Interieurontwerper Martine Plaat uit Assen
cafe bank plantenwand
Contact opnemen

Klein contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.