Logo | Unique By Martine Interieurdesign

Uniek interieurdesign voor jouw huis

Voor gedurfd interieurwerk moet je bij Unique by Martine zijn. Ik streef naar tijdloze ontwerpen die aansluiten bij jouw levensstijl, zonder overmatige trends te volgen. Voor mij is less altijd more. Een tijdloos ontwerp in een unieke stijl gaat nooit vervelen. Of je nu worstelt met ruimte, uiteenlopende smaken in huis, of andere uitdagingen hebt, ik help je graag met een passend interieuradvies. Ik luister, observeer en analyseer de ruimte(s) om een compleet beeld te krijgen. Daarna vertaal ik dit naar een interieurontwerp waarbij ik je stap voor stap betrek, zodat we samen tot een uniek resultaat kunnen komen. Jouw ideeën en feedback zijn altijd welkom. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en behoeften.
Interieurontwerpster Martine Plaat uit Assen
Interieur designer Martine Plaat in gesprek met klant

Interieuradvies op maat

Ik begin altijd met een persoonlijke intake, een belangrijk moment waarop we elkaar beter leren kennen. Ik wil jou en je wensen begrijpen, ontdekken wie je bent en wat jou uniek maakt. Ik wil niet alleen weten hoe je huis eruit moet zien, maar ook hoe het moet aanvoelen. Wat zijn jouw persoonlijke interesses, passies en dagelijkse rituelen? Dit zijn allemaal essentiële bouwstenen voor een uniek ontwerp voor jouw huis. Vervolgens maak ik een passend interieuradvies. Dit op maat gemaakte advies ziet er als volgt uit:

  • Moodboard: Ik creëer een visueel moodboard dat de gewenste sfeer en stijl van het interieur weergeeft.
  • Plattegrond: Ik maak een gedetailleerde plattegrond van de ruimte, hiermee krijg je een goed beeld van de indeling en verhoudingen.
  • Meubelplan: Hierin vind je meubels die perfect passen in de ruimte, de stijl en jouw behoeften.
  • Kleur- en materialenplan: Door zorgvuldige keuzes in kleur en materiaal creëer ik een omgeving waarin alle elementen naadloos samenvloeien en goed bij elkaar passen.
  • Accessoiresplan: Accessoires zijn vaak de finishing touch in het interieur. Ik maak een plan voor de selectie en plaatsing van accessoires om de ruimte aan te kleden.
  • Verlichtingsplan: Verlichting speelt een cruciale rol in het creëren van de gewenste sfeer. Ik ontwikkel een plan dat verschillende lichtbronnen integreert voor de gewenste ambiance.
  • 3D-visualisatie: Met behulp van geavanceerde 3D-visualisatie tools kan ik een levensecht beeld creëren van hoe jouw interieur eruit zal zien. Dit helpt om het ontwerp te begrijpen en eventuele aanpassingen te maken voordat de uitvoering begint.
  • Shopping list/ondersteuning in aanschaf en realisatie: Ik stel een gedetailleerde boodschappenlijst op voor alle benodigde items en bied ondersteuning bij de aanschaf van meubels en decoratie. Ook begeleid ik je tijdens de realisatiefase om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt.

Met dit uitgebreide interieuradvies streef ik ernaar om jouw visie tot leven te brengen en een ruimte te creëren die perfect bij jou past. Een unieke woonomgeving, die een weerspiegeling is van jouw verhaal, jouw stijl en jouw leven.

Home