Logo | Unique By Martine Interieurdesign

Najaartrends!

We genieten nog even van de heerlijke nazomer die ons eindelijk toch nog gegund wordt. Maar geef toe, toch denken we af en toe al eventjes aan de komende herfst en de heerlijke knusheid die daar bij hoort. En natuurlijk het leukste, je interieur weer lekker veranderen. Of je het nou subtiel aanpakt met nieuwe accessoires of je pakt het lekker groots aan met nieuwe kleuren op de muur en/of nieuwe meubels, ik weet dat er mensen zijn die haast niet kunnen wachten om er weer wat moois van te maken. En daarom voor al die mensen (en ieder ander ook) alvast wat nieuwe trends voor het najaar.
Autobedrijf kantoor styling van Unique by Martine

Inderdaad, weer terug naar de seventies. In deze trend creëren we een nieuw retro gevoel, een beetje wild maar ook zeker luxe en warm. Warme aardse kleuren zoals bordeaux rood, bruin, cognac, en oranje. Vooral rijke stoffen en luxe materialen als fluweel, suède, donker marmer en de opvolger van koper, messing. Kies je voor hout kies dan voor walnoot. En vergeet vooral niet de geometrische vormen.

De natuur in huis, deze trend is al een tijdje in opgang, maar zal zich ook zeker doorzetten en zich nog verder ontwikkelen. Hou jij van natuur in huis, zorg dan voor veel, heel veel planten. Vooral tropische planten doen het goed. Gebruikt of gerecycled hout en rieten meubelen. Ook zie je veel kurk. Maak gebruik van organische vormen en kom helemaal tot rust in je eigen huis.

We worden steeds creatiever in ons interieur. En we vinden het steeds belangrijker dat ons interieur uitstraalt wie we zijn. Daarom is het ook niet zo gek dat deze trend ontstaat. Aangezien de vloer de basis is van ons interieur. Vloeren van hout, pvc, vinyl en zelfs tapijt worden gelegd in creatieve patronen en hippe variaties op het visgraat, blok en vlecht motief. We worden ook steeds creatiever met de hout en beton look, en laten het er zo oud en verweerd mogelijk uitzien. Maak goed gebruik van kleur, dessins, patronen en materiaal en je vloer komt echt tot leven.

Contact